Visar 1 - 10 av 15 erbjudanden
I Storbritanniens London finns allt som gör livet värt att leva! Se Big Ben, Towern, Tate, Westminster Abbey och Buckingham Palace. Känn pulsen och njut av en pint öl på de genuina pubarna. Ta in kulturen på ett museum och promenera i Hyde Park.
Scandorama    
Vi älskar Italien och de unika bergen i Dolomiterna.Vi har platser kvar på vår resa till Soraga v. 7 med boende på Ros Alpina. Resan avgår 11-19/2 med 6 skiddagar. Pris fr. 6550:-/p inkl. buss, hotell och halvpension.
Resdax    
Medeltida riddarborgar, branta vinsluttningar och genuina korsvirkesbyar väntar dig som åker till Rhen-Mosel. I Rüdesheim är feststämningen hög och vinstugorna ligger sida vid sida längs välbekanta Drosselgasse.
En rundresa för dig som gillar norra Italiens underbara landskap och som har en förkärlek för deras bedårande viner. Tryffellandskapet Piemonte med smäktande Barolo och Barbaresco. 9 dagars bussresa, pris från 5495 kr.
Scandorama    
- Tusenåriga anor längs östra Frankrikes vindistrikt. Följ med till en av Frankrikes främsta vinregioner, där de berömda alsacevinerna riesling, gewurztraminer och pinot gris produceras. Vi bor centralt i den sagolikt vackra korsvirkesstaden Colmar.
Finns det något bättre än en kortsemester i världsmetropolen Berlin? Staden som har allt når vi snabbt med buss. Flera hundra museer och gallerier, en dramatisk nutidshistoria, fulländad shopping och spännande restauranger från hela världen.
Scandorama    
Öppna dina sinnen för en smakfull resa genom Toscana. Städerna ligger högt upp på kullarna och utsikten är bedårande. Här frodas kulturen och oavsett om det gäller konst, arkitektur, glass, ost eller vin så är det här du finner det bästa av allt!
Eiffeltornet, Notre Dame, Sacré Coeur och Louvren. Paris är världens mest besökta stad, fylld av kända landmärken. Och centrum för romantiken, konsten, gastronomin och modeindustrin.
En lisa för både kropp och själ är en avkopplande helg på vårt underbara bärnstenspalats. Härliga stunder med jacuzzi, spa och natursköna promenader väntar. På kvällarna njuter vi av god mat i slottsrestaurangen. Här är det lätt att koppla av.
Kroatiska halvön Istrien liknas närmast vid ett Italien i miniatyr. Silverglänsande olivlundar, välskötta vinodlingar och uråldriga byar avlöser varandra. I vår bussresa ingår: Resa i helturistbuss, 8 nätter i dubbelrum, 8 frukostar, 5 middagar.
Sida:12Nästa
Översikt erbjudanden
Visa alla länder och kategorier