Visar 1 - 10 av 15 erbjudanden
11 - 14 augusti. Följ med till Bohusläns saltstänkta skärgård! Vi besöker Fjällbacka, Havets hus i Lysekil och Smögen. Vi njuter även av vacker konst på Strandverket i Marstrand. Pris: 6.190:-
Resan bjuder på kulturupplevelser i form av genuina byar, olivolje- & vinprovningar samt flärdfulla Monaco. Helt enkelt det bästa av italienska Rivieran! Detta ingår: resa i helturistbuss, 8 nätter i dbl-rum & frukost, 5 middagar, reseledarservice.
De mångfacetterade huvudstäderna Vilnius, Riga & Tallinn bjuder på intressanta upplevelser. Resa i Scandoramas komfortbuss 7 nätter i dubbelrum, 1 natt i dubbelhytt, 7 frukostar, 2 middagar, Scandoramaguide, stadspromenad i Gdansk. Pris fr. 5 795:-
Scandorama    
Häng med på ett spännande bussäventyr från Ecuador till Brasilien. Du kan hänga i Amazonas, vandra inkaleden i Peru, besöka saltöknen i Bolivia, äta gott i Argentina och hänga på Copacabana i Rio. Unna dig ditt livs äventyr!
Bodensjön är Centraleuropas tredje största sjö och gränsar till tre länder. Här har man utsikt över de storslagna Alperna runtomkring. Under vår vistelse gör vi flera intressanta utflykter. Bland annat till blomsterön Mainau.
Njut av en dagskryssning till Åland med god mat, nöjen och shopping till glada sjöpriser! Våra bussar tar dig bekvämt till båten och du är hemma igen till kvällen.
Drömmer du om att slänga runt med pastakastrullerna som en äkta italienare? Älskar du läckra charkuterier, smakrika oliver och fylliga ostar? Följande ingår: resa i helturistbuss, 6 nätter i dubbelrum, 6 frukostar, 2 middagar, Reseledarservice.
En omväxlande resa med både buss och tåg. Vi färdas längs den intressanta Inlandsbanan från Mora till Östersund. Under resan upplever vi Dalarna och Jämtlands vackra natur.
Krakow räknas som en av Centraleuropas vackraste och mest välbevarade städer. Res hit med Ölvemarks. I priset ingår: Resa i helturistbuss, 5 nätter i dubbelrum, 2 middagar, 5 frukostar, reseledarservice. Alla sinnen trivs i Krakow!
Berlin är en fantastisk stad. Kultur, historia och shopping blandas i en otrolig mix. Efter bara en dagsetapp kan man redan på torsdag kväll promenera i en av Europas mest intressanta huvudstäder och känna historiens vingslag.
Sida:12Nästa
Översikt erbjudanden
Visa alla länder och kategorier