Visar 1 - 6 av 6 erbjudanden
Häng med på ett spännande bussäventyr från Ecuador till Brasilien. Du kan hänga i Amazonas, vandra inkaleden i Peru, besöka saltöknen i Bolivia, äta gott i Argentina och hänga på Copacabana i Rio. Unna dig ditt livs äventyr!
Njut av en dagskryssning till Åland med god mat, nöjen och shopping till glada sjöpriser! Våra bussar tar dig bekvämt till båten och du är hemma igen till kvällen.
Berlin är en fantastisk stad. Kultur, historia och shopping blandas i en otrolig mix. Efter bara en dagsetapp kan man redan på torsdag kväll promenera i en av Europas mest intressanta huvudstäder och känna historiens vingslag.
Följ med på ett fullspäckat äventyr från vithajsdyk och vinprovning i Sydafrika, via namibiska öknen, bungyjump i Victoriafallen, safari i Masai Mara och vackra solnedgångar på Zanzibar. Missa inte ditt livs äventyr
En kombinerad resa till hjärtat av Baltikum. Vi besöker huvudstäderna Riga och Tallinn. Lokala guider visar oss runt i de båda städerna som är rika på historia och har ett stort utbud av nöje och shopping.
Bodensjön är Centraleuropas tredje största sjö och gränsar till tre länder. Här har man utsikt över de storslagna Alperna runtomkring. Under vår vistelse gör vi flera intressanta utflykter. Bland annat till blomsterön Mainau.
Översikt erbjudanden
Visa alla länder och kategorier