Visar 1 - 8 av 8 erbjudanden
En härlig, intressant bussrundresa genom populära Balkan där du får uppleva det allra bästa av Kroatien. Resa i Scandoramas komfortbuss, 12 nätter i dubbelrum, 12 frukostar, 8 middagar, Scandoramaguide & utflykterna till Ljubljana, Split & Maribor.
Scandorama    
Njut av en dagskryssning till Åland med god mat, nöjen och shopping till glada sjöpriser! Våra bussar tar dig bekvämt till båten och du är hemma igen till kvällen.
Bodensjön är Centraleuropas tredje största sjö och gränsar till tre länder. Här har man utsikt över de storslagna Alperna runtomkring. Under vår vistelse gör vi flera intressanta utflykter. Bland annat till blomsterön Mainau.
En kombinerad resa till hjärtat av Baltikum. Vi besöker huvudstäderna Riga och Tallinn. Lokala guider visar oss runt i de båda städerna som är rika på historia och har ett stort utbud av nöje och shopping.
En omväxlande resa med både buss och tåg. Vi färdas längs den intressanta Inlandsbanan från Mora till Östersund. Under resan upplever vi Dalarna och Jämtlands vackra natur.
En storslagen bussrundresa med idylliska naturscenerier, dramatiska landskap, avkopplande dagar vid havet och en livsbejakande storstad. Resa i Scandoramas komfortbuss, 8 nätter i dubbelrum, 8 frukostar, 6 middagar, Scandoramaguide, Utflykten St Malo
Scandorama    
De mångfacetterade huvudstäderna Vilnius, Riga & Tallinn bjuder på intressanta upplevelser. Resa i Scandoramas komfortbuss 7 nätter i dubbelrum, 1 natt i dubbelhytt, 7 frukostar, 2 middagar, Scandoramaguide, stadspromenad i Gdansk. Pris fr. 5 795:-
Scandorama    
Berlin är en fantastisk stad. Kultur, historia och shopping blandas i en otrolig mix. Efter bara en dagsetapp kan man redan på torsdag kväll promenera i en av Europas mest intressanta huvudstäder och känna historiens vingslag.
Översikt erbjudanden
Visa alla länder och kategorier