Visar 1 - 8 av 8 erbjudanden
Följ med till Toscana – Italiens hjärta, den klassiska konstelitens mecka, mat- och vinälskarnas paradis och det italienska språkets vagga! Stig på vår bekväma buss i Stockholm eller längs E4an söderut. Pris från 9 980 kr. Läs mer och boka>>
EkmanResor    
En klassisk rundresa med svensktalande guide som tar er från magnifikt alplandskap på Sydön till Nordöns variationsrika natur med palmer, böljande kullar och pysande gejsrar. ner. På vägen görs ett stopp i Dubai. Pris avser del i dubbelrum
Avresa från Nynäshamn, Trelleborg, Karlskrona eller Ystad. Vi erbjuder 3-stjärniga hotell och bra mat. Alla utflykter är inräknade i priset. Svensktalande guider och fina bussar med erfarna chaufförer.
Pris från 6395 kr/person. Du får uppleva världsstäder som Berlin, Dresden, Prag och Venedig samt en härlig vecka i kurorten Bad Gastein, Österrike. Avresor varje vecka, hela sommaren.
Res med buss till Prag! Paketpriset inkluderar bussresa från Helsingborg och boende i 4 nätter på vandrarhemmet Dykova. Enkelt, billigt och väldigt bra. Läs mer på vår hemsida om våra bussresor till storstaden Prag!
Äkta bunkerkärlek i Östeuropa med Rosa Bussarna. Avenyer i Minsk, statysafari och kulinarisk mat i spännande länder som te.x. Moldavien, Vitryssland och Ukraina.
Njut av det goda i livet, följ med oss till Bourgogne i Frankrike! Här fröjdas vi inte enbart av utsökta viner utan får även uppleva den franska idyllen. Stig på vår bekväma buss i Stockholm eller längs E4an söderut. Pris 9 980kr. Avresa 3maj & 4okt.
EkmanResor    
Costa Brava, den vilda kusten, med klippor och branta stup. Vi bor i den charmiga byn Lloret de Mar som ligger vid havet och inbjuder till strandpromenader och självklart sol och bad. Stig på vår bekväma buss i Stockholm eller längs E4an söderut.
EkmanResor    
Översikt erbjudanden
Visa alla länder och kategorier